8 razlogov zakaj ne izgubljate telesne teže

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
  1. Pojeste preveč kalorij.
  2. Ne spite dovolj.
  3. Preveč pojeste čez vikend, ko si ”privoščite”.
  4. Verjetno izgubljate kilograme, ampak niste potrpežljivi, saj teža ves čas niha. Če bi na tej poti vztrajali dlje časa, bi verjetno opazili napredek.
  5. Niste dovolj pozorni na malenkosti, kot so količina maščob pri kuhanju, količina sladkorja v pijačah, količina mleka v kavi,… Vse to pa lahko nevede poveča kalorični vnos.
  6. Čez dan niste dovolj aktivni  (vsaj 10.000 korakov na dan).
  7. Lahko, da ste pridobili nekaj mišične mase s treningom za moč.
  8. Lahko, da imate v telesu več vode (predvsem, ko začnete z vajami za moč).

Ja, tako enostavno je. Razlog verjetno niso vaši hormoni, upočasnjen metabolizem ali genetika!

Spremljajte vaše trenutne prehranjevalne navade. Naredite si načrt prehrane, ki je boljši od sedanjega in načrt treninga (že sam sprehod je dober začetek). Spremljajte napredek in prilagajajte prehrano in aktivnost. Bodite potrpežljivi, predvsem če se sprememb lotevate sami. 🙂 Če ne veste kje začeti, pa se pridružite Wagnerfit online programu, kjer dobite svoj individualni program prehrane in vadbe. Komunikacija je vsakodnevna, da dobite kar se da veliko znanja, ki vam bo služilo vse življenje. Končni cilj programa je sodelujoče izobraziti, da jim ne bo potrebno nikoli več razmišljati o dieti.

6tag_120416-091947.jpg

Drugi članki...

6 pravil za oblikovanje zadnjice

Če si želite oblikovati zadnjico, upoštevajte naslednja pravila: Vaje za zadnjico izvajajte 2-5x na teden, najdite variacijo počepa in mrtvega dviga in