Iskanje rešitve kako do SuperMan postave…

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Kako sem jaz iskal rešitev za naš problem?

Več kot 10 let sem iskal rešitev, kako doseči svoj maksimum s čim manj časa, zato sem obiskal neštete seminarje strokovnjakov iz celega sveta, porabil ogromno denarja in se izobraževal na fakulteti za šport, zato da bi lahko pomagal sebi, tebi in drugim, ki si želijo enako!

Vedno sem imel zelo malo mišične mase, poleti nisem želel nositi kratkih rokavov, da se ne bi videle moje suhe roke. Na morju se nisem dobro počutil v kopalkah, prijatelji so me klicali mišica, pa ne ker bi bil res tako močen, ampak ker nisem imel niti ene mišice. V srednji šoli sem bil velik 170cm in sem imel 56kg. Vem kako je, ko imaš najslabše možne gene za FIT POSTAVO :/.
Najprej sem bil ekstremno suh z nič mišične mase…

…Nato sem treniral in se le zredil…

 

NO, in kasneje mi je končno uspel

to…kar sem si želel, oblikovana ramena, prsne mišice in roke, vidne trebušne in več energije.

 

In, samo da veš, pripravil sem nov WAGNERFIT SUPERMAN BODY program, ki je pripravljen posebej za moške med 20 in 40 let in si želijo znebiti do 10kg in oblikovati svoje roke, ramena in prsne mišice.

To je online program, zato se lahko prijaviš ne glede na to od kod si.

Ker bo to prva testna skupina, sem pripravil VELIK POPUST. Pomagaj mi dodelati še manjše pomanjkljivosti in dosezi odlične rezultate.

 Pošlji mi sporočilo “Superman” in ti odgovorim z več informacijami o programu, če se najdeš v opisu zgoraj.

Program je pripravljen po načelih, ki jih učijo največji trenerji na svetu. Od Steva Maxwella, ki je strokovnjak za vseživljenjski trening in je med drugim treniral tudi Brada Pitta. Marina Bašiča, najboljšega kondicijskega trenerja Hrvaške leta 2015, Mika Boyla svetovno priznanega strokovnjaka na področju kondicijske priprave športnikov, Christiana Thibaudeaua, strokovnjaka na področju programiranja in individualizacije treningov ter Dr. Johna Rusina, strokovnjaka na področju treninga brez bolečin in poškodb.

Torej, če ne želiš porabiti več kot 10 let za učenje in porabiti ogromno denarja za svoje izobraževanje o treningu, potem si na pravem mestu.

Drugi članki...

6 pravil za oblikovanje zadnjice

Če si želite oblikovati zadnjico, upoštevajte naslednja pravila: Vaje za zadnjico izvajajte 2-5x na teden, najdite variacijo počepa in mrtvega dviga in