search

VIP RelaxGel

16,90 z DDV

VIP RelaxGel je masažni gel, ki nam pomaga pri utrujenih rokah, nogah in stoplaih. Z izrazito hladilnim učinkom, hitro olajšamo obremenjenost in dosežemo sprostitev, s čimer pomagamo odpraviti občutek utrujenosti in otopelosti.

Vsebuje ognjič, nepozebnik in divji kostanj.

Zaradi sestavin deluje protivnetno in učinkovito tudi proti krčnim žilam.

Namenjen je vrhunskim športnikom, rekreativcem in vsem, ki potrebujejo učinkovito regeneracijo za aktiven življenjski slog.

Zelo ga pohvalijo tudi ljudje, ki imajo težave s krčnimi žilami in vnetimi mišicami.

Vsebuje 100 % naravne aktivne učinkovine.

Izdelek je razvit in proizveden v Sloveniji.

Na zalogi

SKU: VIP RelaxGel Kategorija: Oznake: , ,

Deli s prijatelji

VIP RelaxGel je masažni gel, ki nam pomaga pri utrujenih rokah, nogah in stoplaih. Z izrazito hladilnim učinkom, hitro olajšamo obremenjenost in dosežemo sprostitev, s čimer pomagamo odpraviti občutek utrujenosti in otopelosti. Lajša vnetja kože.

Namenjen je vrhunskim športnikom, rekreativcem in vsem, ki potrebujejo učinkovito regeneracijo za aktiven življenjski slog.

Masažni gel vsebuje kombinacijo divjega kostanja in ognjiča.

Vsebuje 100 % naravne aktivne učinkovine.

Izdelek je razvit in proizveden v Sloveniji.

PREDNOSTI VIP RelaxGela

 • 100% naravne aktivne učinkovine
 • razvit in proizveden v Sloveniji
 • se hitro vpija in ne masti
 • pomaga pri utrujenih rokah, nogah in stopalih
 • pospeši prekrvavitev in s tem aktivira mišično tkivo
 • učinkovito lajša lokalno obremenjenost
 • vsebuje mentol, ki ima hladilni učinek, zato deluje še toliko bolj sproščujoče oz. regeneracijsko
 • vsebuje alantoin, ki da izboljšuje vlažnost in mehkobo kože, preprečuje draženje in pospešuje njeno naravno regeneracijo.
 • vsebuje nepozebnik (Hamamelis Virginiana Water)  omogoča protivnetno delovanje tudi za krčne žile, preprečuje srbenje, s svojimi antibakterijskimi in zdravilnimi lastnostmi se priporoča za ekcem, dermatitis in akne, antioksidativno delovanje in krepitev naravne kožne bariere, ščiti pred izgubo vlage.
 • priročno pakiranje
 • nepogrešljiv sopotnik ljudem, ki strmijo k življenjskemu slogu ” Active, Effective, Fit”

PODROBNE INFORMACIJE

Količina: 150ml

Uporaba: Zadostno količino gela nanesemo na obremenjene oz. prizadete dele telesa in z močnimi masažnimi gibi vtremo do suhega. Primerno za uporabno večkrat dnevno. Pazimo, da izdelek ne pride v stik s sluznico in očmi.

Sestavine:  Aqua, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Metha Arvensis Leaf Oil, Hamamelis Virginiana Water, Calendula Officinalis Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Isopropyl Myristate, Menthol, Carbomer, Allantoin, Triethanolamine, Limonene*, CI 19140, CI 42051, Alcohol
*sestavina eteričnih olj

Opozorila: Preprečiti stik s sluznico in očmi. Osebam, ki so preobčutljive na katero od sestavin, uporabo odsvetujemo. Uporaba ni primerna v primeru poškodovane ali iritirane kože. Sestavine v gelu lahko povzročijo rahlo do močno rdečico in občutek toplote na mestu nanosa. V kolikor se pojavita srbenje ali izpuščaji, uporabo odsvetujemo. Ni primerno za nosečnice in otroke mlajše od 12 let. Primerno samo za zunanjo uporabo. Hraniti pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. Po uporabi si roke temeljito očistimo z milom in vodo.