O nas


WagnerFit – Strokovnjaki za celostni pristop k učinkoviti telesni pripravi


WagnerFit celosten pristop k telesni pripravi športnika zasleduje težnjo po maksimalni učinkovitosti vsakega posameznika. Zato smo svoje programe oblikovali na podlagi večletnih izkušenj pri delu s športniki in v sodelovanju s tujimi in domačimi strokovnjaki na področju telesne priprave, športne prehrane, kineziologi ter različnimi strokovnjaki za uspešno spreminjanje navad (life coaching, change management, coaching habits, itd.).

Programi SuperMan Body in FITLady oblikovanja postave in transformacije posameznika k FIT postavi in počutju so osnovani na kakovostnih programih vadbe, zdrave prehrane in ustrezni regeneraciji. Vsi programi so praktični in strmijo k trajnostnim spremembam, ne pa h kratkotrajnim in nevzdržnim dietam. Programi so ustrezno vsebinsko in tehnološko podprti in dostopni od kjerkoli in kadarkoli ter omogočajo in celo vzpodbujajo redno komunikacijo s trenerji in ostalimi strokovnjaki vključenimi v program.


Zakaj smo drugačni?

Imamo svojo metodologijo celostnega pristopa WagnerFit

 

Raziskave in rezultati vrhunskih športnikov kažejo, da visoko zmogljivost najučinkoviteje dosežemo s pravilnim razmerjem in visoko kakovostjo 3 faktorjev:

Pomagamo vam pridobiti kompetence za ohranjanje WagnerFit postave

Prednost našega pristopa in programov učinkovite telesne priprave je v strokovnem svetovanju in vodenem razvijanju kompetenc za ohranjanje sprememb v načinu življenja kot ga prikazuje spodnja slika.

Obstaja pet razlogov (napak), zakaj se ne moreš znebiti maščob in oblikovati postave:

  • Jojo diete: Začneš se držati diete, ki ni primerna za celo življenje. Po preteku diete se vrneš na star način prehranjevanja in se ti povrne še več telesne teže, kot pred začetkom hujšanja.
  • »Zdrava prehrana«: Tudi zdrave prehrane ne smeš jesti v neomejenih količinah. Npr. ena žlička olivnega olja ima cca 30kcal, če daš preveč zdravega olivnega olja na zdravo solato, je prav tako preveč kalorično.
  • Preveč informacij: (Vse veš, ampak ničesar se ne držiš dlje kot en teden…)
  • Trening, s katerim izgubljaš čas: Trening mora biti učinkovit in primeren zate in v skladu s tvojimi cilji. Za trening ne potrebuješ veliko časa na teden, potrebuješ personaliziran trening, ki aktivira mišice, ki jih želiš oblikovati in porabi maščobe, da se vidijo trebušne mišice.
  • Neodločnost: Faza zavedanja pomena FIT postave ni dovolj. Za uspešen začetek je potrebna vsaj še močna želja in volja po reorganizaciji časa. Če veš kaj si želiš in zakaj, potem te ne bo premamila vsaka ponudba prijatelja, da se posladkaš.

Program WagnerFit je zasnovan na učinkovitem in kakovostnem programu pridobivanja izoblikovane postave ter spoznavanja in utrjevanja kompetenc za ohranjanje take postave.

Uživamo v tem, kar delamo

Verjamemo, da največ dosežemo, če delamo s srcem in da intenzivno sodelujemo,

To se odraža v vseh naših interakcijah, tako pri pripravi personaliziranih programov in premišljenjem vključevanju ključnih dodatkov in pripomočkov, kot tudi pri medesebojnem intenzivnem sodelovanju celotne Wagnerfit ekipe.

Ker smo obkroženi z enkratnimi ljudmi, je naše delo mnogo več kot služba – je način življenja, ki ga vodi moto: Live a life and be Active, Effective, Fit.

 

Anej in ekipa WagnerFit

Te zanima, kako potekajo treningi in zakaj so naši vadeči zadovoljni? Klikni na povezavo in preberi več.

Imaš dodatna vprašanja?

Pokliči me na 031 490 707

ali mi piši

anej@wagnerfit.net

Instagram WagnerFit

Fit mesto