Predstavljam vam Wagnerfit online FIT ekipo

Imate poln urnik pa si vseeno želite biti fit? Tukaj je zdaj rešitev za vas. Wagnerfit FIT ekipa.

Če se zavedate, da je za dolgoročno kvalitetno življenje, maksimalno izboljšanje sposobnosti in lepo oblikovano telo potrebno pridobiti in ohraniti mišično maso, imeti nizek odstotek maščobe, biti močan, funkcionalen ter vzdržljiv, potem se nam morate pridružiti v ekipi. Če pa ste ob zgoraj omenjenem še omejeni s časom, potem za vas zagotovo ni boljše rešitve.

Naše poslanstvo je pomagati vsem, ki si želijo resnično postati fit in ob tem ne želijo izgubljati časa!

Več kot 10 let sem iskal rešitev kako doseči svoj maksimum s čim manj časa, zato sem obiskal neštete seminarje strokovnjakov iz celega sveta, porabil ogromno denarja in se izobraževal na Fakulteti za šport, zato da bi lahko pomagal sebi, tebi in drugim, ki si želijo enako!

Wagnerfit FIT ekipa trenira po načelih, ki jih učijo največji trenerji na svetu. Od Steve-a Maxwella, ki je strokovnjak za vse življenjski trening in je med drugim treniral tudi Brada Pitta. Marina Bašiča, najboljšega kondicijskega trenerja Hrvaške leta 2015, Mike-a Boyla svetovno priznanega strokovnjaka na področju kondicijske priprave, Christiana Thibaudeaua, strokovnjaka na področju programiranja in individualizacije treningov, dr. Johna Rusina, strokovnjaka na področju treninga brez bolečin in poškodb ter Jaysona Ferruggia, strokovnjaka na področju treninga za zdravje in oblikovanje telesa. Torej, če želiš trenirati po načelih največjih strokovnjakov, potem se nam pridruži v ekipi in treniraj z nami.

IMG_8015

Pridružite se nam in trenirajte tako kot jaz in ostali člani. Trenirali bomo vsak za sebe doma ali v fitnesu, ampak vseeno skupaj! Tako boste izvedeli kako je, ko hkrati izboljšate svojo moč, mobilnost, vzdržljivost, počutje in izgled.

Kaj pridobite s pridružitvijo Wagnerfit online FIT EKIPI?

 • Vsake tri tedne dobite program treninga za vas, ki si ga lahko prilagodite. Lahko trenirate 2x na teden po 90min, 3x na teden po 1h ali 6x na teden po 30min. Treningi so lahko celo krajši, odvisno od tvojih ciljev.
 • oblikovali boste svojo postavo
 • napredovali boste v moči
 • izboljšali boste vzdržljivost
 • v tem bomo skupaj, zato se bomo vzpodbujali
 • delali boste tisto kar resnično deluje, treningi bodo raznoliki in brez neumnih najnovejših trendov, ki nimajo povezave z našimi cilji!

Tudi sam si želim: 

 • postati vedno močnejši
 • oblikovati mišice
 • ostati zdrav, brez večjih bolečin in z dovolj energije za uživanje v življenju
 • trening mi mora biti zanimiv, motivirajoč
 • Vse to si želim ob tem, da kvalitetno opravljam delo v službi in imam čas za svoje bližnje!

Vedno sem si želel videti kaj sem sposoben narediti s svojim telesom in ob tem uživati v telovadnici in izven nje.

Zato sem ustvaril program, ki temelji na znanosti, zdravi pameti in resničnih rezultatih. S programom napredujem, sem brez poškodb in se vedno bolje počutim. In kar je tudi pomembno, veselim se vsakega novega treninga, ki mi predstavlja nek izziv.

Z našim sodelovanjem se boste izognili:

– vprašanjem ali delate dovolj ali morda preveč. 

– Izognili se boste dilemi ali ste morda pozabili na kakšno mišico ali gibalne vzorce, ki so za zdravje, lepo oblikovano postavo in pravilno telesno držo izredno pomembni, vi pa jih v treningu izpustite 

– Izognili se boste možnosti, da bi si z vadbo škodovali ali ovirali pot proti svojim ciljem.

– Izognili se boste menjavanju programov, ki jih najdete na spletu, saj je potrebno za optimalne rezultate primerno dozirati, če želite ostati brez poškodb, ostati funkcionalni, ohraniti oz. pridobiti mišično maso in moč za življenje.

– Izognili se boste vnetjem, poškodbam, preveliki utrujenosti zaradi drastičnega spreminjanja programa.

Več kot 10 let sem iskal rešitev in zadnjih nekaj mesecev pospešeno delal na novem programu za vse, ki si želite biti FIT (lepo oblikovana postava, moč, vzdržljivost in energija za vsakdanja opravila).

Kako je trenirati z Wagnerfit Fit ekipo?

To boste najbolje spoznali, če vam opišem, kako potekata dva dneva enega izmed naših članov:

Nedelja zjutraj.

Ko si naredite jutranjo kavico, pregledate telefon in tam vas čaka program treningov za naslednja dva do tri tedne.

Pripravljenih imate šest 30 minutnih treningov, ki si jih lahko razporedite kakor vam ustreza. Seveda smo za posvet o razporedu, prilagoditvi treningov in vaj vedno na voljo. Vprašate lahko popolnoma vse. Če vam manjkajo pripomočki, bomo temu primerno prilagodili trening, tako da ne skrbite ;). Če niste prepričani ali delate pravilno, nam lahko pošljete posnetek izvajanja vaj in pomagali vam bomo do pravilne izvedbe vaje.

Po nedeljskim uživanjem se pripravite na naslednji teden. Ne pozabite, popoln teden se začne v nedeljo. Takrat razmislite katere dni boste trenirali, kdaj boste imeli čas in si vpišite treninge v urnik. Čeprav boste verjetno trenirali sami, boste motivirani, saj v tem niste sami, ker bomo trenirali vsi skupaj in se podpirali preko interneta.

Kot rečeno, v tednu lahko opravite šest treningov v 30 minutah, 3 treninge v 60 minutah ali pa dva treninga v 90 minutah.  Pripravite si razpored, zato da boste vedeli kaj sledi v ponedeljek in se tega držite.

Ps. S treningi lahko začnete tudi v torek ;).

Ponedeljek: DAN ZA TRENING!

Verjetno je bilo naporno v službi, na fakulteti ali v šoli. Ampak, ker imate že vse načrtovano in treningi niso dolgi, veste da lahko naredite kvaliteten trening. Pri tem ne boste izgubljali časa. To je čas za vas!

Odpravite se v telovadnico ali si doma pripravite vse za trening. V 3 – 7ih minutah se ogrejete in začnete trenirati. Po treningu se počutite nekoliko utrujeni, ampak z več energije. Sprašujete se ali je to sploh mogoče. Seveda je, to je pravi trening, ki nam omogoči napredek, oblikovanje telesa, zdravje in kvalitetno življenje vsak dan ;).

Ker veste, da ste naredili kar je potrebno, se lahko hitro spet posvetite svoji družini, prijateljem in uživate v danem trenutku.

Preden greste v posteljo si ponovno pripravite vse za naslednji dan. Razmislite o treningu in si pripravite urnik drugih obveznosti v službi in doma. Ko ste v postelji veste, da ste naredili več, kot ste si kadarkoli predstavljali, da boste naredili. Ker imate vse za jutri zapisano na telefonu ali listku, lahko v miru zaspite, si spočijete in “razturate” v torek ;).

To je resničen dan člana Wagnerfit FIT ekipe. Če se nam pridružite, se pridružite ekipi, ki ji  veliko pomeni družina, biti FIT in kariera.

Programiranje treningov

Treningi so raznoliki, ampak sledijo progresiji, da bomo izgledali dobro, ostali nepoškodovani, da bomo močni in bomo imeli dovolj energije za službo, družino in prijatelje.

S programom ne bomo izgubljali časa in bomo delali tisto kar je učinkovito. Treningi so sestavljeni tako, da bomo hkrati povečevali moč, mobilnost, kurili maščobe in izboljševali vzdržljivost.

 • Pripravil bom šest 30 minutnih treningov na teden.
 • Znotraj treninga in med treningi bomo uporabili različne metode.
 • V tedenskem ciklu bomo pomislili na vse pomembne gibalne vzorce in mišice, ki jih želimo okrepiti in oblikovati. Počep, izteg kolkov, vodoraven potisk in poteg, navpičen potisk in poteg, vaje za trup, trebuh ter različna nošenja in gibanja po prostoru. Ne bomo pozabili tudi na vaje reseta, ki poskrbijo za pravilno telesno držo. V trening bomo vključili tudi izolacijske vaje, da aktiviramo mišice, ki so zaspale ali so pomembne za naše zdravje in oblikovanje postave (roke, zadnjica, rame).
 • V trening bomo vključili aerobne in anaerobne naloge za povečano porabo kalorij, vzdržljivost in zdravje srčno-žilnega sistema.
 • Vsake toliko ima vsak obdobje, ko načrtno trenira manj. Želimo, da treniraš tudi pametno, ne samo na polno.
 • V trening bodo vključene tudi zelo napredne metode treninga, ki bodo namenjene povečanju maksimalne moči.
 • Ne bomo pozabili na metode s katerimi povečamo intenzivnost treninga. Npr. drop serije, challenge serije, različne finisherje. Da bomo popolnoma izkoristili treninge in ostali motivirani.
 • Vsi bomo izvajali enake treninge. Kljub temu bomo vse prilagodili posamezniku, tako da ti bomo pomagali pri odločitvi katere dni trenirati, ali kaj dodati v trening, če kaj spremeniti in podobno.

DNEVNO NAČRTOVANJE:

 • Vsak dan bo poudarek na drugem delu telesa oz. na različnih gibalnih vzorcih.
 • Dnevno bomo spreminjali način dela za najpomembnejše gibalne vzorce in mišice: različna bremena, metode, število ponovitev, količina vaj in intenzivnost.
 • Treningi bodo periodizirani, da bomo varno dosegli svoj potencial.
 • Izvajali bomo tudi izolacijske vaje za roke, zadnjico in ramena, da bomo ob boljšem počutju vplivali tudi na izgled.
 • Uporabljali bomo različne pripomočke, ki niso vsi nujni za kvaliteten trening, tako da bodo vedno dodatno opisane tudi druge možnosti.

Treningi bodo naporni, kratki in učinkoviti. Končno boste videli kaj je vaše telo sposobno.

 

S pridružitvijo Wagnerfit FIT ekipi DOBITE:

 • Individualno prilagajanje.

Treniramo kot ekipa, z enakim programom, ampak z individualno prilagojenimi programi za vsakega posameznika. S pridružitvijo ekipi dobiš neomejen dostop do Wagnerfit trenerjev, ki vam bomo pomagali, da bo program prilagojen vam. Morda je potrebno prilagoditi ogrevanje vašim posebnostim, vas zanima, če vaje izvajate tehnično pravilno, potrebujete nasvete glede prehrane, morda potrebujete več časa in nalog za regeneracijo, morda pa ste na tesnem s časom ali nimate potrebnih pripomočkov. Ne glede na oviro smo tukaj, da vam svetujemo.

 • Najnaprednejši program treninga, ki se redno spreminja.

Uporabljali bomo napredne metode, ki so podprte s strani znanosti in resničnih rezultatov. To je najboljši način, da dosežeš formo svojega življenja, ob tem pa, da imaš vseeno čas zase, za svojo družino, prijatelje in službo.

 • Natančna navodila in izobraževanje o temah, ki vas bodo zanimale.

Kadarkoli lahko postavite vprašanje, ki vas zanima in nanj bomo natančno odgovorili.

 • Družbo, ki si želi nekaj več v življenju.

Tukaj smo zato, da naredimo nekaj več iz svojega življenja. Pri tem se bomo podpirali, saj imamo vsi podobne cilje in ti so, da bomo izgledali dobro, da bomo imeli ogromno energije in da bomo z družino in v karieri na najvišjem mogočem nivoju.

Wagnefit FIT ekipa je za vas:

 • Če ste ali si želite biti redno aktivni 2 do 6x na teden.
 • Če si želite izvedeti, kaj je zmožno vaše telo, kaj lahko naredite bolje in vas zanima mnenje drugih. Kolikor vas bo zanimalo, toliko boste dobili od nas. Ponudili vam bomo odgovore na vsa vprašanja.
 • Če se ne bojite vaj za moč.
 • Če ste se v otroštvu ukvarjali s katerim od športov ali ste drugače aktivni.
 • Če si želite biti pozitiven del zgodbe ekipe, ki teži k enakim ciljem. Tu smo, da smo FIT, se počutimo dobro in tako tudi izgledamo, preživljamo kvaliteten čas z družino, prijatelji in imamo dovolj energije za kvalitetno delo v službi. Če si želiš uspeti skupaj z drugimi, potem je Wagnerfit FIT ekipa zate.

Naša ekipa ni za tiste, ki:

 • So poškodovani. Vsak lahko ima minimalne bolečine (vsi jih imamo). Ne smeš pa imeti resnih poškodb ali bolečin oz. težav pri gibanju.
 • Težko sledijo načrtu (kot rečeno, treniramo 2 do 6x na teden).
 • Mislijo, da vedo vse kar je možno vedeti o treningih, fitnesu in vadbi. Vsi največji trenerji na svetu se še zmeraj učijo in tako se tudi jaz.
 • Si ne želijo iz svoje cone udobja in spreminjati svojega programa. V trening bomo vključili različne metode in načine treninga, da dosežemo čim boljše rezultate.
 • Niso pripravljeni redno trenirati.
 • Ne obvladajo osnovnih vaj za moč. Če ne veš, kaj bi to lahko pomenilo, potem program treninga verjetno ni zate (imamo pa nekaj idej, kaj narediti v tem primeru, zato nam piši).

Si želite spoznati, kaj lahko dosežete in česa ste sposobni?

Kaj še čakate? Prijavite se na univerzalen pristop za dosego vaših ciljev pod našim vodstvom in si tako zagotovite bolj kvalitetno življenje.

Prijavite se in se pridružite Wagnerfit FIT ekipi: ​

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

Vsak tretji vikend zjutraj dobite tedenski načrt treningov v našo ekipno skupino na Facebook-u. Tudi vsa ostala komunikacija bo potekala s pomočjo omenjene skupine na Facebook-u, vsi nasveti glede treningov, prehrane in drugih aktivnosti. Vsakemu bomo nato individualno prilagodili načrt treningov glede na njihove cilje, želje, lastnosti, prosti čas in druge aktivnosti. 

Svetujem vam, da si ga ustvarite, saj vam bo tako veliko lažje priti v formo. V skupini na Facebook-u bomo odgovorili na vsa vprašanja ostalih članov, ki se pojavijo in komentirali video posnetke vaj, ki jih izvajamo. Skupina je namenjena tudi »druženju«, medsebojnemu podpiranju in s tem boljšim rezultatom. Dokazano je, da lahko v skupini dosežeš boljše rezultate, kot če treniraš sam. Zato je optimalno, če se nam pridružite tudi na Facebook-u, saj s pridružitvijo ekipi dobite dosti več, kot le načrt vadbe. 

Program je namenjen predvsem srednje pripravljenim in naprednim vadečim, ampak lahko vaje prilagodimo tudi začetnikom. Zato je najbolje, da kar izpolnite prijavnico in v 24 urah se vam oglasimo z nasveti o tem, kako nadaljevati pot do svojih ciljev. 

Treningi temeljijo na osnovnih pripomočkih. Ker želimo najboljše za vas, jih moramo vključiti v trening.  Za vas sem pripravil 3 sezname opreme. Najbolje bi bilo, če bi treninge opravljali kar v fitnesu ali dobro založeni domači telovadnici!  

Ker vemo, da vsi nimate dostopa do fitnesa sem pripravil seznam opreme, ki jo potrebujete. 

 1. Nujno potrebna oprema: 
 • Blazina za na tla 
 1. Bilo bi zelo dobro, če bi imeli naslednjo opremo:
 1. Odlično pa bi bilo, če bi imeli vse kar imajo dobro založeni fitnesi. Nekaj treningov bi bilo najbolje, če bi jih lahko opravili v fitnesu, ker bomo potrebovali olimpijske palice, kletko, kettlebell-e in podobno. 

 Ne razmišljajmo preveč o opremi, ključ do naših ciljev so zbrano opravljeni treningi in pravilna izvedba vaj. Med treningom moramo priti v posebno zono (“flow”), ko na treningu ne mislimo na drugo, kot na vaje, ki jih izvajamo. »Razturajmo« in čimprej zaključimo s kvalitetnim treningom. Ko nam to uspe, trening postane dosti več, kot le izvajanje vaj…postane meditacija, sprostitev in tako dobimo energijo za življenje. Ne pozabite, treniramo, da živimo in ne obratno! 

Jaz treniram povsod. Doma, v fitnesu v Mariboru, v fitnesu v Celju oz. na Dobrni in v naravi. Ker tudi kar veliko potujem, večkrat treniram v hotelskih sobah, hotelskih fitnesih (po navadi slabo založenih) in v naravi, če smo kje na toplem. 

Vsak trening traja 30 minut (vključno z ogrevanjem). Na teden je potrebno opraviti med 2 in 7 treningov, odvisno od ciljev, želja in urnika posameznika. 

Trenirate lahko tudi 3 krat na teden po 1h ali 2x na teden po 90min saj lahko treninge združite. 

Svetujem vam, da trenirate vsaj 3 mesece. Na žalost oz. na srečo vem, da je potrebno delati nekaj zase celo življenje, da bomo lahko izkoristili vsa leta, ki jih bomo preživeli na Zemlji.  Zato je najbolj pametno, da se nam pridružiš za celo leto. Najbolje pa bo, če ob treningih poskrbiš tudi za prehrano. 

Vprašanje je, kako želite funkcionirati in izgledati čez 10, 15, 30 let ali več?

Če se želite dobro počutiti, biti aktivni, izgledati postavno in fit, potem je ta program za vas. Resnično edinstven program, ki temelji na kratkih treningih, ki jih prilagodimo vašemu urniku in vašim oviram, da boste dosegli svoje cilje. Takšnega programa ne boste našli nikjer drugje. Upam, da bomo kmalu prejeli vašo prošnjo/prijavo.