KOMIK ŽAN PAPIČ JE DVOMIL

KOMIK ŽAN PAPIČ JE DVOMIL

Komik Žan Papič je rekel (vedel) da je preokrogel, a je dvomil v SuperMan program…..pa kdo bi mu zameril, bil je le eden od 73% ljudi s slabimi izkušnjami in kakšno stereotipno predstavo.

A si že kdaj bil/a na dieti, hujšal/a ali želel/a pridobiti mišično maso? Predvidevam, da je je skoraj vsak človek, kdaj poskusil vsaj neko obliko »zdravega življenja« in marsikdo je bil vsaj malo razočaran 😊.

Ena od raziskav je pokazala, da 73% ljudi, ki si želijo Fit postavo in počutje obupa preden dosežejo svoje cilje. (link do »raziskave«: več informacij)

Glavna razloga sta čas in težavnost sledenja programu. Večina je poskusila svoje cilje doseči že vsaj 4x, a jim nikoli ni uspelo.

 • 42% jih pravi, da je pretežko slediti načrtu treningov in prehrane,
 • 38% jih pravi, da se je težko vrniti na pravo pot, ko se enkrat pregrešiš,
 • 36% pa je prepričanih, da nimajo časa.

Vem, da so to ljudje dejali, a verjamem, da sta težavi neznanje in ne dovolj učinkovita organizacija.

Največkrat naredimo spodnjih 5 napak zaradi katerih se ne moremo znebiti maščobe in oblikovati SuperMan postave:

 1. Jojo diete (začneš se držati diete, ki ni primerna za celo življenje… ko začneš ponovno »normalno« jesti, se ti povrne še več telesne teže, kot pred začetkom hujšanja)
 2. »Zdrava prehrana« (ker nimaš znanja sploh ne veš koliko resnično poješ, ker je nekaj zdravo, še ne pomeni, da lahko tega veliko poješ. Npr. ena žlička olivnega olja ima cca 30kcal…če daš preveč zdravega olivnega olja na zdravo solato tudi ni dobro ;))
 3. Preveč informacij (vse veš, ampak ničesar se ne držiš dlje kot en teden…)
 4. Trening s katerim izgubljaš čas (trening mora biti učinkovit, vedi, da ne potrebuješ veliko časa, da dosežeš svoje cilje… ne bo pa lahko. Ko treniraš moraš zelo aktivirati mišice, ki jih želiš oblikovati in porabiti maščobe, da se vidijo trebušne)
 5. Neodločnost (Če veš kaj si želiš in zakaj, potem te ne bo premamila vsaka ponudba prijatelja, da se posladkaš…zato potrebuješ načrt, znanje in podporo, da veš kaj in kdaj si lahko privoščiš in kako kompenzirati, ko si privoščiš).

Prav zgornje ugotovitve so nas vodile k temeljitemu razmisleku, k mnogim izobraževanjem in k iskanju rešitve za učinkovito pridobivanje in ohranjanje fit postave.

Želeli smo rešitev (ki ni čarobna tabletka ali napitek)!

Na podlagi WagnerFit metodologije smo razvili program za preoblikovanje postave (za moške SuperMan body, za ženske Fit Lady), katere sestavni del je kratek, učinkovit in relativno lahek programom vadbe.

V tem videu Žan Papič pojasni svojo skepso in trenutno počutje. Čarobnega napitka sicer ni dobil, a če si pogledal/a video, si videl kaj dobil oz. kot pravi on: “Nekaj sem izgubil s tem programom” Seveda bomo njegov napredek spremljali še naprej in te obveščali o njegovem napredku.

komik Žan Papič
komik Žan Papič v SuperMan body programu

In če si prebral/a do sem, se morda sprašuješ: “Ok, in kaj so te  »skrivnostne« sestavine učinkovitega pridobivanja in ohranjanja fit postave, ki me bodo obvarovale pred od nehanjem in razočaranjem” 😊?

SESTAVNI DELI UČINKOVITEGA PRIDOBIVANJA IN OHRANJANJA FIT POSTAVE

 

 • 3 Faze sprejemanja sprememb (zavedanje, želja, veščine)
 • Kratek in učinkovit trening
 • Prehranska navodila
 • Nakupovalni listek
 • Meritve spremljanja napredka
 • Meritve spremljanja počutja
 • Organizacija
 • SuperMan body »check« lista
 • Komunikacija, komunikacija, komunikacija 😊.
 • Aja, pa ti ga moraš izvajat😁

 

Več o programih najdeš tukaj:

WagnerFit SuperMan

WagnerFit Lady

Če imaš posebne želje ali vprašanja pa bomo zelo veseli tvojega maila, klica ali sporočila in ti nanj seveda odgovorili 😊.