JAZ PA NIMAM 30 MIN ČASA, ALI: GREM NA ENO PIVO

JAZ PA NIMAM 30 MIN ČASA, ALI: GREM NA ENO PIVO

V naših koncih bi rekli: “Pa kake te maš?”. Ja točno tako. Gre za dva nesmiselna stavka. Itak, da imaš 30 min, če hočeš. In pa itak, da ne greš samo na 1 pivo 😊.

Pred dnevi smo sedeli s prijatelji v kavarni na eni kavi, ki je ostala pri eni.  In debata je nanesla na aktivno življenje (jah, tako pač je 😊). In potem sem slišal (in si zapomnil) nekaj komentarjev, ki mi nikakor ne gredo iz glave, ker so v svojem bistvu “straight forward”

  1. Blagor tebi, ki lahko vsak dan veliko »športaš« (ker pač delam, kar delam)
  2. Ja, samo jaz pa full težko najdem čas za trening
  3. Joj, jaz si tudi želim da bi malo več migala
  4. Ej, Maja, pa midve bi res lahko začeli, ker vsako let bo slabše, če ničesar ne narediva.

Hmmm,…še zmeraj razmišljam in ne da mi miru, kaj točno te mlade, relativno zdrave ljudi ovira, da ne migajo, če pa tako hrepenijo po tem in vsi vedo, da je zdravo in koristno.

Naj pokomentiram te 4 povedi, ki me kar malo vznemirjajo 😊

  1. Ja OK, blagor meni, ker skoraj vsak dan »športam«
  2. Čas za trening ne najdeš, ker ni zaklad, ki ga iščeš. Ampak svoj čas za trening zavestno načrtuješ.
  3. Joj, če si res tako želiš migati, pa začniva 😊. Saj veš kako pravijo: kamen na kamen palača ali pri gibanju, korak za korakom do cilja. In 100% si lahko 4x na teden vzameš 30 min za miganje.
  4. Ej Maja, Neže, Urška, Mojca, Ana, Tamara, ….premaknite ta One day že v Day one 😊, ker ja, res, leta pač za vse nas tečejo samo naprej in za svoje telo (in duha), moramo sami poskrbeti.

No, če že ni res, da gre tvoj na 1 pivo in ti to točno veš. Potem, tudi veš, da tvoj stavek, da ti pa nimaš 30 min, ne pije vode (pa piva tudi ne).

Ker bi res rada začela migati in ker res nimaš časa, sem sestavil 6 tedenski WagnerFit Lady program, prav zate (in vse tvoje kavarniške prijateljice 😉). Vsebuje 6 treningov na teden po maksimalno 30 min. In lahko narediš le 4 treninge po 30 min na teden in še vedno boš videla napredek. Vsi videji bodo v aplikaciji, na voljo imaš »chat« z mano iz aplikacije, dobiš svoj program (Maja, Neža, Ana, itn. dobijo drugačne vaje, glede na njihove želje po preoblikovanju telesa), ki ga boš izvajala 6 tednov.

Preberi si več tukaj: 6 tedenski WagnerFit Lady program

 

Res si želim, da svoj »One day« spremeniš v »Day One«, zato te vabim, da kar klikneš in se prijaviš in boš videla, kako zelo boš zadovoljna. Sama s seboj, ker si končno začela. Pa tudi s programom seveda😍🙌.  Ajde, akcija: WagnerFit Lady

Vljudno vabljena k miganju.

Lep poletni pozdrav,

Anej

P.s. Če si moški in si prebral ta kavarniško nastrojen prispevek in se ti zdi da bi lahko razbil kak mit o miganju, času in pivu ter da bi ti katera bila hvaležna, da misliš nanjo in skrbiš za njeno zdravje (ja no, saj vem pazit moraš, da ne bo razumela, da mora hujšat 😊), ji prosim posreduj ta zapis.(Hvala 🙏)