KAKŠNA JE RAZLIKA MED STATIČNIMI ONLINE TRENINGI IN PERSONALIZIRANIM ONLINE OSEBNIM TRENERSTVOM?

KAKŠNA JE RAZLIKA MED STATIČNIMI ONLINE TRENINGI IN PERSONALIZIRANIM ONLINE OSEBNIM TRENERSTVOM?

Mnogi me sprašujejo, kaj je razlika med našimi online treningi WagnerFit SuperMan in WagnerFit Lady v primerjavi z vsemi ostalimi online treningi:

»instant« online so programi brez podpore in prilagajanja

Največkrat lahko pričakuješ 4-12 tedenski program z različnim številom treningov,

program dobiš v pdf, na CD-ju ali preko spleta z v naprej pripravljenimi treningi,

nekaj primeri jedilnika,

in tabelo za vodenje treninga in počutja.

 

Ključna razlika je ta, da gre pri nas za osebno online trenerstvo, ki za sabo potegne drug način dela:

✔ vodeno osebno trenerstvo (skozi vsak dan te vodimo),

✔ pripravljen unikaten (personaliziran) program vadbe prav zate, dostopen preko aplikacije (Treningi so povsem prilagojeni tvojemu urniku, tvojim ciljem, tvojim posebnostim),

✔ možnost dnevne komunikacije (redna komunikacija je ključ za maksimalno učinkovitost. Zame je najbolj pomembno, da s treningi in kvalitetno prehrano ne izgubljaš časa, ampak da narediš kar je potrebno in nato dalje uživaš življenje in slediš svojim sanjam),

✔ temelji na WagnerFit metodologiji (Ja, razvili smo specialen pristop na področju osebnega trenerstva),

✔ skozi proces treninga strmimo tudi k predajanju znanj za ohranjanje WagnerFit postave in počutja (3 Faze upravljanja s spremembami),

✔ treningi so maksimalno učinkoviti (to je ključno, da ne izgubljaš dragocenega časa in dosežeš željene rezultate)

 

Če si želiš osebni, voden in zate pripravljen online trening z redno komunikacijo, se nam oglasi in pripravili ti bomo program, skozi katerega te bomo kontrolirano vodili 😊

6 TEDENSKI PROGRAM ZA FIT POSTAVO IN DOBRO POČUTJE ŽENSK

  • Program je namenjen ženskam, ki verjamejo, da je biti FIT osnova za dobro počutje ter kakovosten in zdrav življenjski stil.
  • Trening je z namenom kratek in učinkovit za vse vedno zaposlene ženske, zato ne traja več kot 30 min.
  • Na teden dobiš v aplikacijo 6 treningov. Priporočamo, da jih izvedeš vsaj 3 – 5 na teden. Za vse zelo zavzete pa je na voljo še dodaten trening v tednu.
  • Zagotavljamo ti 100% garancijo na delovanje in če po 30 dneh ne boš zadovoljna, ti vrnemo denar.

Preberi več na: WagnerFit Lady

6 TEDENSKI SUPERMAN BODY PROGRAM ZA MOŠKE

  • Program je namenjen moškim, ki verjamejo, da je biti FIT osnova za dobro počutje ter kakovosten in zdrav življenjski stil.
  • Trening je povsem personaliziran, prilagojen tvojim ciljem in urniku (nekateri trenirajo 2 x na teden po 60 min ali 3 x 45min ali 4x 45min, nekateri pa celo 6x, pomembno je, da najdeva optimalen način zate),
  • Zagotavljamo ti 100% garancijo na delovanje in če po 30 dneh ne boš zadovoljen, ti vrnemo denar.

Preberi več na: WagnerFit SuperMan

 

Za rezultate je pomembnih kar nekaj točk;

1. Trening (najpomembnejše je, da s treningom aktiviraš mišice, ki jih želiš oblikovati!).

2. Prehrana (prehrana je zelo pomembna točka, saj se boš zaradi nje boljše počutil in porabil pomembne kalorije, da končno porabiš maščobne obloge, ki se jih želiš rešiti).

3. Počitek (počitek je pomemben za hormonsko ravnovesje, za dobro počutje in čisto glavo. Tako vsa opravila dosti lažje opraviš).

To so tri najbolj očitne točke,… ampak za rezultate je pomembno še marsikaj drugega.

4. Vodenje (pri nas vodenje poteka s pomočjo aplikacije, preko katere te skozi celotno obdobje usmerjam in izobražujem, da boš lahko po programu dosegel še boljše rezultate)

5. Podpora (podpora poteka enako kot vodenje, preko aplikacije in po potrebi z video klicem, za vsako tvojo težavo bova našla rešitev. Za motivacijo imam zate pripravljena tudi vprašanja, ki so ključna za dolgoročen uspeh.)

6. Tvoja odgovornost (tukaj bom potreboval tvojo pomoč pri komunikaciji. Ne pozabi opravljati meritev, označiti, ko opraviš trening, odgovoriti na vprašanja, postaviti vprašanja…le tako, bom točno vedel katere informacije potrebuješ za dosego rezultatov).

7. Skupnost (s priključitvijo enemu od wagnerfit programov si se pridružil/a Wagnerfit ekipi z istimi cilji. Vsi si želimo odlično telesno pripravljenost in počutje. Vedi, da je enako težko tudi ostalim v ekipi. Vem, da zmoreš opraviti treninge in slediti ostalim navodilom, da dosežeš postavo in počutje, kot si ju želiš. Vem, saj je uspelo že mnogim!)